Båtlyft & service

Vi erbjuder vinterförvaring, separata båtlyft för dig som skall vinterförvara din båt på annat håll samt lyft med bottentvätt under sommaren. Till våra kunder som vinterförvarar sin båt hos oss ombesörjer vi även motorservice och motorkonservering enligt en fast prislista.


Sjösättning med truck

Sjösättning med truck för dig som har egen vinterförvaring. Tjänsten innefattar lyft av båt från trailer/vagn till sjön.


Vi fixar din bottentvätt

Boka bottentvätt i sommar för att slippa bottenmålning.

Bottentvätt innefattar lyft av båt, avspolning i sling med högtryckstvätt, tillbaks i sjön (eller lyft till trailer/vagn).
Vi har 3 ordinarie tillfällen för bottentvätt under sommaren, men kan även göra lyft utanför dessa. Önskas lyft en annan dag försöker vi givetvis att lösa det enligt ert önskemål.

Båtar < 6 meter   1150 kr
Båtar > 6 meter   1350 kr


Prislista

För att det ska vara tryggt och enkelt för dig som kund har vi en fast prislista för vinterförvaring, motorservice, vinterkonservering samt lyft med bottentvätt. Övriga jobb enligt offert eller timdebitering.

Service, vinterförvaring & båtlyft med bottentvätt


Vinterförvaring

Välkommen att förvara din båt hos oss i Eriksvik. Alla båtar lyfts med vår egen truck och vinterförvaras inomhus i hall. Vi lyfter båtar upp till cirka 3,5 ton. Vinterförvaring i Eriksvik inkluderar upptagning, avspolning av botten med högtryckstvätt, vinterförvaring i kallhall samt sjösättning. Det är även möjligt att boka motorservice och/eller motorkonservering.

På vår bokningssida bokar du enkelt upptagning. 
Pris är f.n 545 kr per kvadratmeter (båtens längd x bredd) inkl. spolning av botten med högtryckstvätt, vinterförvaring i kallhall samt sjösättning. 


Upptagning för dig med egen vinterförvaring

Endast båtlyft & bottenspolning, ej förvaring.
Tjänsten innefattar lyft av båt till trailer/vagn samt avspolning av botten med högtryckstvätt.

Båtar < 6 meter   1150 kr
Båtar > 6 meter   1350 kr

Båtplatser

Hyr en båtplats i vår mysiga hamn! Vi har både kajplatser med förtöjning längsmed och platser med y-bommar.

Båtlyft & vinterförvaring

Vi erbjuder vinterförvaring, båtlyft, bottentvätt, motorservice och motorkonservering.

Sjösättningsramp

Sjösättningsramp för dig som önskar sjösätta båten med trailer. Rampen är lämplig för båtar upp till cirka 6,5-7 meter.